Marieken

Marieken

Home » Onze designers » Marieken

Marieken 1

Marieken

Met een N is een klein eenmansbedrijfje, wat begonnen is als een uit de hand gelopen hobby. Ik ben dol op bijzondere stofjes en kleurrijke ontwerpen. Daarnaast ben ik dol op naaien, maar zo mogelijk nog doller op het werken met mijn borduurmachine.  Knuffels, tasjes, sleutelhangers, notitieboekjes, kraamcadeautjes, kleding… Ik maak het allemaal met liefde en plezier. Zelden maak ik twee keer precies hetzelfde. Juist de diversiteit en eindeloze mogelijkheden maakt het werken met stof en patronen zo interessant!

Ik vind het ontzettend leuk om speciaal voor jou aan de slag te gaan. Zo kan ik herinneringsdekens ontwerpen of juist gepersonaliseerde cadeautjes. Wil je iets bedrukt of gesublimeerd hebben? Ook dat kan ik voor je maken. Neem contact met me op en dan kijk ik geheel vrijblijvend met je mee wat de mogelijkheden zijn.

Hopelijk heb je een beetje een beeld gekregen van wat ik zoal doe en kan. Kijk gerust rond in de shop (ook de andere designers hebben erg mooie “hebbedingen”!) en wie weet bestel je iets van me of hebben we binnen kort contact.

Liefs,

Marieken Met een N (verklaart meteen mijn bedrijfsnaam 😊)

Mijn producten op Laura Maakt