Betalen en verzenden

Betalen en verzenden

Home » Betalen en verzenden

BETALING

Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. per iDeal, Overboeking, Paypal of voor Belgische klanten Bancontact.

VERZENDING

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €50,- Deze verzendkosten zijn gebaseerd op de huidige normale GLS-verzendkosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden. LauraMaakt is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Wij werken met drop-shipping. Uw bestelling komt dus direct vanaf de groothandel naar u toe.
Zodra het pakket is gescand bij GLS ontvang je een track & trace code. Kies je voor een afhaalpunt, weet dat het daar 7 dagen blijft liggen alvorens het retour wordt gestuurd. Haal je het pakket niet op tijd af en wordt de zending retour gestuurd, zijn de kosten voor het wederom opsturen voor jouw rekening.
Let op dat je het goede adres invult bij je bestelling. LauraMaakt is niet verantwoordelijk voor verkeerde adresgegevens. Mocht je bestelling hierdoor een tweede keer verstuurd moeten worden dan zijn de verzendkosten voor jezelf. De verzendkosten voor een 2e bezorging bedragen 6,00.

INTERNATIONALE VERZENDING

Verzenden naar België kost € 6,00. Voor leveringen buiten Nederland of België gelden geen standaard tarieven. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@laura-maakt.nl. Wij zullen zorgen voor een tarief op maat.

LEVERTIJD

De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 5 tot 7 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Dit geldt voor Nederlandse zendingen, buitenlandse zendingen duren langer door de afstand. Heb je een “spoedje” neem dan even contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
LauraMaakt behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.
Indien je de zending niet ontvangt terwijl de track & trace aangeeft het pakket bezorgd te hebben, heb je 7 dagen de tijd om hier melding van te maken.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten tot 10 kilo:
Nederland 6,00
België 6,00

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. Bij een bestelling boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland met een maximum gewicht tot 10 kilo.